H πρώτη νίκη του ΠΑΟΚ – Ο ρόλος του Κομίνη


Σχετικά με την ακροαματική διαδικασία, όσοι την παρακολούθησαν κατάλαβαν πολλά!

Από τη μια υπήρχε μια ομάδα, που δεν ήθελε να συνεχίσει το παιχνίδι, επειδή θα έχανε με 1-0 στο 90′ και πιθανότατα θα έχανε το πρωτάθλημα, από την άλλη μια ομάδα, που ήθελε να καταδείξει ότι πέραν της εικόνας με το όπλο του Ιβάν Σαββίδη, που στην πράξη κανέναν δεν απείλησε και τρόμαξε, δεν συνέβη τίποτα, που θα δικαιολογούσε διακοπή του αγώνα εις βάρος του γηπεδούχου.

Η πρώτη νίκη του ΠΑΟΚ, πάντως, ήταν η συμμετοχή του Κομίνη στην εκδίκαση της υπόθεσης. Είναι φανερό ότι η ΑΕΚ δεν ήθελε με τίποτα να καταθέσει ο Κομίνης (γιατί άραγε…) και έγινε σαφές στην πορεία ότι ούτε ο Κομίνης ήθελε να παραστεί, και προσπάθησε με διάφορους τρόπους να το αποφύγει.

Αυτό που δεν κατάφερε να αποφύγει, κι αυτό πιστώνεται στον κ. Καποδίστρια, που επέμενε, είναι να απαντήσει γραπτώς μέσα σε 48 ώρες, στα ερωτήματα, που θα του τεθούν.

Ο Κομίνης δεν μπορεί ψέματα, δεν μπορεί να αποφύγει να δώσει απαντήσεις. Σε τελική ανάλυση, υπάρχει και το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης στα αποδυτήρια!

Είναι τρία βασικά ερωτήματα, τα οποία καλείται να απαντήσει, για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Να φανεί αν το παιχνίδι δεν συνεχίστηκε με υπαιτιότητα του ΠΑΟΚ ή υπαιτιότητα της ΑΕΚ :


1.Ποιες ήταν οι συνθήκες όταν έγραφε το φύλλο αγώνα. Ήταν κανείς φορτισμένος, τρομαγμένος; Υπενθυμίζεται ότι ο βοηθός Αλεξέας δήλωσε σε τηλεοπτικό κανάλι ότι οι διαιτητές δεν είδαν το όπλο στο γήπεδο και δεν ήταν τρομαγμένοι.

2.Αν είπε τις δύο ομάδες να βγουν να παίξουν κι αν σφύριξε στα αποδυτήρια για να βγουν, όπως υποστηρίχθηκε από την πλευρά του ΠΑΟΚ στην ακροαματική διαδικασία και υπάρχουν και δηλώσεις παικτών, που το βεβαιώνουν.

3.Αν οι παίκτες της ΑΕΚ ήθελαν να μάθουν το σκορ, πριν βγουν στο γήπεδο. Αυτό είπε, άλλωστε, ο Παναγιώτης Κονέ, μιλώντας στην ΕΡΤ1, έξω από τα αποδυτήρια.

Από τις απαντήσεις, που θα δώσει ο Κομίνης, θα φανούν πολλά πράγματα και το πιο πιθανό ενδεχόμενο είναι να βρεθεί πλέον σε θέση κατηγούμενου, η ΑΕΚ.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos