Ποιος θα σφυρίξει στο ντέρμπι της Τούμπας;


Οι τρεις υποψήφιοι και όλα τα δεδομένα για το ντέρμπι της Τούμπας, μαζί και με το επόμενο κόντρα στην ΑΕΚ

Το μεσημέρι της Τετάρτης αναμένεται να ανακοινωθούν οι διαιτητές της 23ης αγωνιστικής, εκεί όπου φυσικά ξεχωρίζει ο αγώνας ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.

Ποιος μπορεί να είναι ο εκλεκτός της ΚΕΔ; Γι’ αυτό κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος. Εξάλλου το μόνο σίγουρο είναι ότι όποιος και αν οριστεί, ο Ολυμπιακός θα φωνάζει και θα συνεχίσει την γνωστή τακτική του «μπούλινγκ» για να τον εκφοβίσει.

Βάσει όλων των πληροφοριών και των δεδομένων για τα δύο μεγάλα ματς της Τούμπας μεταξύ ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, δύο ήταν οι υποψήφιοι. Ο Σιδηρόπουλος και ο Κομίνης. Τις τελευταίες ημέρες πάντως, ειδικά για τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής, πιθανότητες έχει και ο Αρετόπουλος.

Αυτό σημαίνει ότι για την Κυριακή οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες μεταξύ των τριών. Από εκεί και πέρα βέβαιο πρέπει να θεωρείται το ότι ένα από τα δύο ματς θα σφυρίξει ο Σιδηρόπουλος, που ξεκάθαρα είναι και ο πιο έμπειρος από όλους.

Άρα… Για την Κυριακή αναμένεται να οριστεί ένας από Σιδηρόπουλο, Κομίνη, Αρετόπουλο. Αν τώρα ενόψει αυτής της Κυριακής, οριστεί ο Αρετόπουλος ή ο Κομίνης, τότε είναι σχεδόν βέβαιο ότι το επόμενο μεγάλο ματς ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, θα σφυρίξει ο Σιδηρόπουλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos