Λουτσέσκου σε παίκτες: «Είστε άνδρες, δείξτε το!»


Με καθυστέρηση 45 λεπτών ξεκίνησε η απογευματινή προπόνηση του ΠΑΟΚ λόγω της ομιλίας του Ραζβάν Λουτσέσκου στους παίκτες του ΠΑΟΚ. Τι ειπώθηκε στα αποδυτήρια του Δικεφάλου...

Η ισοπαλία στη Ν.Σμύρνη και η αδυναμία του ΠΑΟΚ να φύγει με το πρώτο "διπλό" της σεζόν έχουν... ταρακουνήσει τους "ασπρόμαυρους", με τον Ρουμάνο τεχνικό να θέτει όλους τους ποδοσφαιριστές προ των ευθυνών τους, καλώντας τους να δείξουν την ποιότητά τους και να γίνουν πιο δεμένο σύνολο.

Μεταξύ των άλλων ειπώθηκαν από τον προπονητή του ΠΑΟΚ: «Πρέπει όλοι να αντιληφθείτε ότι από τη δική μας δουλειά εξαρτάται η καθημερινότητα των φιλάθλων, των 50 ανθρώπων στην ομάδα που δουλεύουν σκληρά για να τα έχουμε όλα και του ιδιοκτήτη.Θα σας προστατεύω πάντα και θα αναλαμβάνω όλες τις ευθύνες για τα αποτελέσματα, αλλά ήρθε η ώρα με ειλικρίνεια να αναλάβετε όλοι υποχρεώσεις και ευθύνες απέναντι στον σύλλογο και τους ανθρώπους του.

Η ποιότητά μας είναι τεράστια και την δείχνουμε στην Τούμπα. Είστε άντρες, δείξτε το και στα εκτός, μη φοβάστε τις πρωτοβουλίες. Πάμε να πάρουμε αυτά που αξίζουμε, πρέπει ο ένας να καλύπτει την πλάτη του άλλου και όλους μαζί να σας καλύπτω εγώ. Ήρθε η ώρα να γίνουμε το πιο δεμένο γκρουπ».

Δείπνο Λουτσέσκου - αρχηγών
Τα τελευταία 24ωρα γίνεται μια προσπάθεια να... αφυπνιστούν οι "ασπρόμαυροι" και σε συνέχεια της ομιλίας του Λουτσέσκου, θα ακολουθήσει μετά το τέλος της προπόνησης, δείπνο ανάμεσα στον προπονητή και στους αρχηγούς της ομάδας προκειμένου να συζητηθούν όλα τα θέματα που απασχολούν και χρίζουν ανάλυσης στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ και κυρίως τα αίτια της απώλειας βαθμών στα εκτός έδρας παιχνίδια.
sdna

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos