Άλλο ένα πλήγμα του τελικού

Ο πέλεκυς έπεσε βαρύς για τον ΠΑΟΚ (κυρίως) και την ΑΕΚ, λόγω των όσων έγιναν στον τελικό κυπέλλου στο Βόλο, αλλά φαίνεται πως τα πράγματα δεν τελείωσαν στις τιμωρίες, καθώς οι δυο ομάδες καλούνται να πληρώσουν (και μάλιστα ακριβά) και την… ασφάλεια του αγώνα.
Όπως αναφέρει κυριακάτικη εφημερίδα, η εταιρεία σεκιούριτι στην οποία είχε ανατεθεί το παιχνίδι του Πανθεσσαλικού ζητά από την ομοσπονδία 66.200 ευρώ (πλέον ΦΠΑ). Ένα ποσό που καλούνται να πληρώσουν οι δυο φιναλίστ.
Σύμφωνα με το έγγραφο που εστάλη από την εταιρεία σεκιούριτι στην ομοσπονδία, χρησιμοποιήθηκαν 293 φύλακες που προσήλθαν με λεωφορείο από Αθήνα και Θεσσαλονίκη και το κόστος για τον καθένα ήταν 140 ευρώ (συνολικά 41.029 ευρώ).
Επίσης την ημέρα του τελικού απασχολήθηκαν 48 παρκαδόροι, οι οποίοι επίσης κοστολογούνται 140 ευρώ έκαστος (συνολικά 6,720 ευρώ). Από εκεί και πέρα ο υπεύθυνος επικοινωνίας και συντονισμού που κοστολογείται στις 10.000 ευρώ (μαζί με έξοδα μετακίνησης τρεις φορές για Βόλο-Αθήνα), ενώ για εκπαιδευόμενο συνοδό ασφαλείας διατέθηκαν 1.700 ευρώ.
Τέλος οι στατικές φυλάξεις ξεκίνησαν τρεις ημέρες πριν τη διεξαγωγή του τελικού κι ολοκληρώθηκαν την ημέρα του αγώνα. Φυλάσσονταν διάφορα σημεία του γηπέδου και κόστισαν 777 ώρες Χ 8,7 ευρώ= 6,760 ευρώ.
ΠΗΓΗ: INPAOK 

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Χρήστος Δαϊρετζής