Μίχελ: «Θέλουμε τον Βιεϊρίνια και μιλάμε μαζί του»


Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ αποκάλυψε ότι έχει συζητήσει με την πλευρά του Αντελίνο Βιεϊρίνια, και θα αποφασίσουν με τον Ιβάν Σαββίδη αν γίνει κίνηση για την απόκτησή του.

Ο Μίχελ, στο περιθώριο της παρουσίασης του νέου τεχνικού του ΠΑΟΚ, Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, αποκάλυψε πως ο Δικέφαλος ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Μάλιστα, ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ έκανε γνωστό πως ήδη έχει συζητήσει με την πλευρά του παίκτη και θα χρειαστεί να μιλήσει με τον Ιβάν Σαββίδη προκειμένου να πάρουν την τελική τους απόφαση.

«Είχα ραντεβού με τον μάνατζερ του, τα οικονομικά δεδομένα έχουν αναλυθεί, από εκεί και πέρα πρέπει να μιλήσω με τον ιδιοκτήτη και να πάρουμε μια απόφαση.

Κάθε μεταγραφή στο ποδόσφαιρο έχει 2 σκέλη. Το πρώτο είναι καθαρά το αθλητικό και η ανάλυση που γίνεται. Από αυτή την οπτική γωνία, ο Βιειρίνια έχει θέση στην ομάδα. Το δεύτερο είναι το οικονομικό, όπου είναι απόφαση της διοίκησης. Κάθε ομάδα έχει συγκεκριμένο μπάτζετ και συγκεκριμένα όρια. Η δική μου φιλοσοφία είναι να μην πληρώνουμε άλλες ομάδες για μεταγραφές αλλά να κάνουμε το συμβόλαιο στον παίκτη», υποστήριξε ο Μίχελ και πρόσθεσε:

«Το πρόβλημα με άλλες χώρες είναι η φορολογία. Στην Τουρκία αν θέλεις να υπογράψεις έναν ποδοσφαιριστή με ένα εκατ. ευρώ, πρέπει να πληρώσεις 17% έξτρα φόρο, στην Ελλάδα είναι πιο υψηλή η φορολογία, μπορείτε να δείτε τι έγινε με τον Παναθηναϊκό…

Γενικά με την φορολογία που υπάρχει στην Ελλάδα, γίνεται πιο δύσκολο να έρθει παίκτης μεγάλος. Η εισήγηση μου ήταν να υπογράψουμε συμβόλαιο μαζί του, αλλά εγώ είμαι τεχνικός διευθυντής και όχι οικονομικός διευθυντής».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos