«Στον ΠΑΟΚ ήρθα για τίτλους»!


Για την πρόκριση στο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μετά την ευρεία επικράτηση κόντρα στον Παναθηναϊκό, μίλησε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς

Αναλυτικά τα όσα είπε στους εκπροσώπους του Τύπου:

Αρχικά τόνισε: «Πολλοί δεν πίστεψαν σε μας μετά το 2-0. Μια ημέρα πριν από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ήρθε ο κόσμος στην προπόνηση μας εξήγησε πόσο σημαντικός είναι ΠΑΟΚ στη ζωή τους, τι σημαίνει για εκείνους και αποκτήσαμε ένα κίνητρο παραπάνω και καταφέραμε να προκριθούμε στον τελικό».

Για την εικόνα του αγώνα και τον στόχο της κατάκτησης του τίτλου: «Ήρθα στον ΠΑΟΚ για τίτλους. Γνωρίζω πώς η ομάδα έχει λιγότερους από αυτούς που αξίζει και θέλουμε να το διορθώσουμε. Σήμερα είχαμε τρελή υποστήριξη από τους οπαδούς μας. Είχαμε ευκαιρίες μπήκαμε δυνατά. Είχε και ο αντίπαλος ευκαιρίες αλλά δεν τις αξιοποίησε και αυτό τους στοίχισε ψυχολογικά. Στο δεύτερο ημίχρονο η κυριαρχία ήταν 100-0 για εμάς».

Για την επιστροφή του σε αγωνιστικούς ρυθμούς νωρίτερα από ότι υπολογιζόταν μετά τον τραυματισμό του απάντησε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον γιατρό της ομάδας για την επέμβαση καθώς και τον γυμναστή ο οποίος δεν έφυγε με άδεια και έμεινε μαζί μου προκειμένου να δουλέψουμε παρέα και να επιστρέψω νωρίτερα από αυτό που υπολογίζαμε».

Όσον αφορά τον τελικό και το αν είναι σημαντικό για τον ίδιο να σκοράρει απάντησε: «Το σημαντικό είναι να κατακτήσουμε το τρόπαιο και όχι τόσο το να σκοράρω εγώ. Φυσικά και θα ήθελα να συνδυαστούν αυτά τα δύο. Πέρσι είχα την τύχη να σκοράρω στον τελικό με την Λέγκια στην οποία αγωνιζόμουν και να κερδίσω τον τίτλο».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White