Ώρα 2ου τελικού με Ολυμπιακό!

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται (28/4) στις 19:00 στο Παλατάκι τον Ολυμπιακό στον 2ο τελικό των play off του βόλεϊ και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να ισοφαρίσει τη σειρά (έχασε τον πρώτο αγώνα στον Πειραιά) και να μείνει ζωντανός στη διεκδίκηση του τίτλου, καθώς αυτός θα κριθεί στις τρεις νίκες.
Ο δεύτερος τελικός θα μεταδοθεί και τηλεοπτικά από το κανάλι «Novasports 2» και είναι κομβικής σημασίας, καθώς αν δεν κερδίσει ο Δικέφαλος και βρεθεί πίσω στη σειρά με 2-0 τότε πολύ δύσκολα θα μπορέσει να κερδίσει το πρωτάθλημα και για 3η σερί σεζόν.

Πρόκειται για την έκτη εφετινή αναμέτρηση των δύο ομάδων και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των δύο προπονητών είναι και η πιο καθοριστική. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τον Ολυμπιακό στις πέντε προηγούμενες φορές που συναντήθηκαν φέτος, αλλά ίσως ήρθε η ώρα να σπάσει το ρόδι. Ο προπονητής του Δικέφαλου, Χόρχε Ελγκέταέχει ετοιμοπόλεμους όλους τους παίκτες του με μοναδικό ερωτηματικό τον Σέρβο πασαδόρο Βλάντο Πέτκοβιτς, ο οποίος εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις στο πόδι του.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μιλώντας για το ματς είπε: «Έχουμε μία ακόμα ευκαιρία για να κάνουμε την πρώτη μας νίκη στη σειρά των τελικών. Στον πρώτο αγώνα στην έδρα του Ολυμπιακού δεν παίξαμε καλά. Δε νομίζω πως μπορούμε να παίξουμε χειρότερα. Τώρα έχουμε ένα άλλο παιχνίδι, στην έδρα μας και μαζί με τον κόσμο μας. Ξέρουμε πως ο Ολυμπιακός έχει καλή ομάδα και τον Αγκάμεζ σε μεγάλη φόρμα αλλά είμαστε αποφασισμένοι να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι και να κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να πάρουμε τη νίκη. Η ομάδα πρέπει να ανεβάσει τα ποσοστά της στην επίθεση. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό στις προπονήσεις και θα προσπαθήσουμε να το βγάλουμε μέσα στο γήπεδο. Εάν κάνουμε μία νίκη όλα θα είναι διαφορετικά και κυρίως η ψυχολογία της ομάδας. Περιμένουμε τους από φιλάθλους μας να γεμίσουν το γήπεδο. Τους χρειαζόμαστε σε όλα τα ματς, αλλά σε κάποια, όπως αυτό, τους θέλουμε περισσότερο. Mας δίνουν δύναμη και ενέργεια».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Σλόμπονταν Μπόσκαν από την πλευρά του δήλωσε: «Είναι το δεύτερο παιχνίδι της σειράς των τελικών. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι και σημαντικό για τις δυο ομάδες. Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να προηγηθούμε με 2-0 στη σειρά. Ο ΠΑΟΚ θα έχει την υποστήριξη των οπαδών του όμως είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε το παιχνίδι μας. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και θα αξιοποιήσουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε».

TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ ΠΛΕΙ ΟΦ
(Ο τίτλος του πρωταθλητή θα κριθεί στις 3 νίκες)

(24/4) Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 3-0 (25-19, 25-22, 25-16) (νίκες: 1-0)

(28/4) 2ος τελικός
Γυμναστήριο ΡΑΟΚ Sports Arena 19.00 (Novasports-ΗD3): ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός
Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Βασιλειάδης. Παρατηρητής: Μιχελινάκης. Κομισάριος: Γεωργόπουλος.
Επόπτες: Γιώγιου, Δρανίτσας, Μαυρίδης, Στεργιόπουλος Χρ. Γραμματεία: Καρακούλια.

Δευτέρα 1 Μαΐου 2017 – 3ος τελικός

Γυμναστήριο Ρέντη 19.00 (Novasports-ΗD3): Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
Διαιτητές: Παπαδογούλας, Μυλωνάκης. Παρατηρητής: Ράπτης. Κομισάριος: Αντωνούλης
Επόπτες: Αντωνόπουλος, Μαριδάκης, Ράντσιου, Πικραμένος. Γραμματεία: Εμμανοηλίδη

Πέμπτη 4 Μαΐου 2017 – 4ος τελικός (εφόσον χρειαστεί)
Γυμναστήριο ΡΑΟΚ Sports Arena 19.00 (Novasports): ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Κυριακή 7 Μαΐου 2017 – 5ος τελικός (εφόσον χρειαστεί)
Γυμναστήριο Ρέντη 19.00 (Novasports): Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

πηγη:inpaok

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White