«Έβρεξε» γκολ στη Μεσημβρία


Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, η προπόνηση του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία και σε αντίθεση με το κουραστικό πρόγραμμα του Σαββάτου (25/3) οι ποδοσφαιριστές του Βλάνταν Ίβιτς επιδόθηκαν σε ασκήσεις τακτικής αλλά και σε τελειώματα…

Συγκεκριμένα στην επίσημη ιστοσελίδα της ασπρόμαυρης ΠΑΕ αναφέρεται:

«Το Σάββατο κύλησε σχεδόν μαρτυρικά. Η Κυριακή, όμως, ήταν η χαρά του… παιδιού. Όπου παιδί βάλτε ποδοσφαιριστή. Πρόγραμμα γεμάτο ποδόσφαιρο, διαγωνισμοί σκοραρίσματος και στοιχήματα για την πιο εύστοχη ομάδα.

Το πρώτο σκέλος της προπόνησης της Κυριακής αφορούσε την τακτική ανάλογα με τις θέσεις στις οποίες αγωνίζονται οι παίκτες. Γι αυτό και πραγματοποιήθηκε σε δύο γκρουπ. Στο ένα ήταν οι αμυντικοί και στο δεύτερο οι μεσοεπιθετικοί. Οι μεν δούλεψαν στο κομμάτι της υποδοχής της μπάλας και του οργανωμένου build up και οι δε στην ανάπτυξη και τα τελειώματα έπειτα από συνδυαστική κίνηση.

Το δεύτερο κομμάτι του προγράμματος αφορούσε τα τελειώματα στην κίνηση ύστερα από σέντρα με την ομάδα που συμπλήρωνε τελευταία τα απαιτούμενα γκολ να… πληρώνει και να δέχεται την απαραίτητη σε τέτοιες περιπτώσεις καζούρα.

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς συνέχισε πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γυμναστήριο και την πισίνα κι ο Τζάλμα Κάμπος ακολούθησε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και μυικής ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο.»
inpaok

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos