Τσίμιροτ: «Δίνουμε βάση στο κύπελλο»


Συνέντευξη έδωσε ο Βόσνιος μέσος του ΠΑΟΚ Γκόικο Τσίμιροτ σε Μέσο της Σερβίας, μιλώντας για την πορεία του «Δικεφάλου» σε Ευρώπη και Ελλάδα.

Ο Γκόικο Τσίμιροτ έδωσε μια συνέντευξη σε Μέσο της χώρας του μιλώντας μεταξύ άλλων για την φετινή πορεία του ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και στο Γιουρόπα Λιγκ. Αναλυτικά τα όσα είπε:
Αρχικά ρωτήθηκε για το ελληνικό πρωτάθλημα και τους λόγους που ο ΠΑΟΚ έμεινε δώδεκα βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό: «Είχαμε ένα κακό ξεκίνημα και ήρθε μία κρίση όμως ξεπεράστηκε και τώρα πάνω όλα σύμφωνα με το σχέδιο. Στα τελευταία επτά παιχνίδια είμαστε αήττητοι και παρά τους μείον τρεις βαθμούς που είχαμε από πέρυσι είμαστε κοντά στη δεύτερη θέση. Στόχος μας είναι η δεύτερη θέση, έτσι ώστε να έχουμε μία ακόμη ευκαιρία να μπούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Επίσης η ομάδα έχει χρόνια να κερδίσει ένα τρόπαιο και φέτος έχουμε δώσει πολύ βάρος στο κύπελλο. Είμαστε κοντά στα ημιτελικά αφού κερδίσαμε εκτός έδρας τον πρώτο αγώνα των προημιτελικών»

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τους πολλούς Σλάβους της ομάδας: «Αλήθεια είναι αυτό, έχουμε προπονητή τον Ίβιτς και το τιμ του είναι Σέρβοι κυρίως, υπάρχει ο Μπρκιτς, ο Λέοβατς, ενώ ήρθε και ο Πρίγιοβιτς. Συχνά μιλάμε τη γλώσσα μας και οι συμπαίκτες μας δεν μας καταλαβαίνουν» είπε αστειευόμενος ο Τσίμιροτ.

Για την εθνική Βοσνίας και την κόντρα της με την Ελλάδα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου κυπέλλου, ο Τσίμιροτ τόνισε: «Είναι κρίμα που δεχτήκαμε γκολ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα με την Ελλάδα, αλλά νομίζω πως είμαστε καλύτερη ομάδα από αυτή. Τώρα βέβαια πρέπει να την κερδίσουμε, δεν έχουμε περιθώρια για απώλεια. Αν δεν είμαστε σοβαρή η Ελλάδα έχει την ποιότητα να μας κάνει τη ζημιά. Πρέπει να προετοιμαστούμε ψυχολογικά και να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας. Για εμένα προσωπικά, χαίρομαι που είμαι στις επιλογές του προπονητή».

Για την μάχη του με τον Κολάζινατς και την ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ, ο Τσίμιροτ τόνισε τα εξής: «Του έδωσα συγχαρητήρια για την πρόκριση γιατί έκανε πολύ καλά παιχνίδια. Τώρα στρεφόμαστε στις εγχώριες διοργανώσεις. Γενικά είμαστε ικανοποιημένοι από την Ευρωπαϊκή πορεία μας, αλλά αν είχαμε λίγη τύχη ίσως να είχαμε καταφέρει περισσότερα. Όπως πχ στα παιχνίδια με τον Άγιαξ το καλοκαίρι. Που μπορούσαμε να έχουμε περάσει».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown