Οι «σειρήνες» από την Λατινική Αμερική για τον Φακούντο Περέιρα!

Ο Αργεντίνος επιθετικός του ΠΑΟΚ ζήτησε να αποχωρήσει, αφού ήδη αρκετοί σύλλογοι εξέφασαν ενδιαφέρον για την απόκτησή του

Ο Φακούντο Περέιρα, σύμφωνα με ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών, έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ.

Ο λόγος έχει να κάνει με τον μικρό χρόνο συμμετοχής που έχει από τον Βλάνταν Ίβιτς. Ο Αργεντίνος επιθετικός περίμενε να έχει περισσότερα ματς φέτος (συνολικά 13 συμμετοχές με 3 γκολ), μετά και την επιστροφή του το καλοκαίρι στην Τούμπα. Σημαντικό ρόλο στην επιθυμία του αυτή παίζει και οι «σειρήνες» που ακούγονται από συλλόγους της πατρίδας του για τον ίδιο. Συγκεκριμένα, οι Νιούελς Ολντ Μπόις, Ουρακάν και Μπελγράνο ενδιαφέρονται από την Αργεντινή, ενώ την πόρτα του παίκτη έχουν χτυπήσει ακόμη η Κόλο Κόλο από τη Χιλή και η Μιγιονάριος από την Κολομβία.

Αντίθετα, διαψεύστηκε πλήρως από το περιβάλλον του παίκτη ότι υπήρξε ενδιαφέρον και οποιαδήποτε κρούση από την Γαλατάσαραϊ. Στον ΠΑΟΚ είναι αρνητικοί να δοθεί ο παίκτης δανεικός, καθώς θεωρείται χρήσιμος (ανεξάρτητα αν δεν είαι βασικός) και το μόνο που θα συζητούσαν θα ήταν αν ερχόταν μια πρόταση αγοράς. Προς το παρόν πάντως κάποια τέτοια δεν έχει έρθει, οπότε και ο Φακούντο... τιμά το συμβόλαιό του.

Πηγή: Metrosport.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown