Ζήτησε Κάμπος η Ρέν


Όπως αποκάλυψε η FORZA του Σαββατοκύριακου, ο ΠΑΟΚ απέρριψε πρόταση της Ρεν, που ζήτησε να γίνει ανταλλαγή Ενρίκε – Τζάλμα Κάμπος!

Μπες στο ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ Chat

Η γαλλική ομάδα έχει πρόβλημα στη θέση των εξτρέμ, αφού πλέον έχουν κατατεθεί προτάσεις για όλους τους ακραίους επιθετικούς της με τον Πολ Ζορζέ Ντέπ να γίνεται ο πρώτος που άνοιξε την… πόρτα των αποχωρήσεων από την Ρεν, καθώς πωλήθηκε στην Βόλφσμπουργκ.

Οταν ΠΑΟΚ και Ρεν κάθισαν στο τραπέζι των συζητήσεων τέθηκε από την πλευρά του συλλόγου από την Βρετάνη θέμα ανταλλαγής ποδοσφαιριστών. Πιο συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες της ομάδας ανέφεραν ότι δίνουν τον Ενρίκε στον ΠΑΟΚ με αντάλλαγμα τον Τζάλμα Κάμπος με την πλευρά του Δικεφάλου φυσικά να απορρίπτει αμέσως και χωρίς δεύτερη σκέψη αυτό το ενδεχόμενο.

Το πρόβλημα για τους Γάλλους, είναι πως η Ζυρίχη έχει μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης για τον Ενρίκε, κι έτσι από τα χρήματα, που θα πάρουν από τον ΠΑΟΚ, στο ταμείο τους θα μπουν σχεδόν τα μισά. Με δεδομένο ότι από το 1.200.000 ευρώ, που πρόσφερε ο ΠΑΟΚ, μεγάλο μέρος θα πάει στη Ζυρίχη και στην εφορία, οι Γάλλοι σκέφτηκαν να πάρουν τουλάχιστο έναν ποδοσφαιριστή, αλλά έπεσαν σε ελληνικό τοίχο!

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos