Ψάχνει μάνατζερ ο Κάτσε


Χωρίς ατζέντη είναι το τελευταίο διάστημα ο Έργκους Κάτσε, ο οποίος έλυσε την συνεργασία του με τον Γιάννη Ευαγγελόπουλο.

"Χωριστούς" δρόμους αποφάσισαν να ακολουθήσουν οι Έργκους Κάτσε και Γιάννης Ευαγγελόπουλος. Ο 22χρονος χαφ του ΠΑΟΚ συζήτησε με τον γνωστό ατζέντη για το μέλλον του και κατέληξαν πως είναι προτιμότερο να λύσουν την συνεργασία τους.

Στον ΠΑΟΚ δεν κρύβουν ακόμη και σήμερα την ενόχλησή τους για τον τρόπο που διαχειρίστηκε η πλευρά του Ευαγγελόπουλου το θέμα του συμβολαίου του Φάνη Τζανδάρη, που όπως είναι γνωστό αποχώρησε από το Δικέφαλο με προορισμό τον Πειραιά.

Στις τάξεις του ΠΑΟΚ αναμένεται να καλέσουν τον Κάτσε στο τραπέζι των συζητήσεων αναφορικά με το μέλλον του και όπως γίνεται αντιληπτό δεν θα ήταν ευχάριστο για το Δικέφαλο να διαπραγματευτεί με τον Ευαγγελόπουλο.

Γι΄αυτό ο 22χρονος χαφ αποφάσισε να δώσει ένα τέλος στη συνεργασία του με το γνωστό ατζέντη, ο οποίος κατανόησε πλήρως τη θέση του στην συγκεκριμένη απόφαση.

Για την ώρα, ο άσος του ΠΑΟΚ δεν εκπροσωπείται από κανέναν και βρίσκεται σε αναζήτηση νέου γραφείου, με τις πληροφορίες να λένε πως συζητά με Γερμανία.

Πηγή:paok24.com

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos